پارچه تریکو رنگی خارخورده امکان تهیه لباس های مختلف را با رنگ های متنوع فراهم می سازد. انواع لباس های مدل بچه گانه را می توان با این پارچه تهیه نمود.
مدل های مختلف پارچه و قماش امکان دوخت البسه مختلف را فراهم می سازد. این پارچه ها شامل انواع پارچه های زمستانی و تابستانی می شود که هر کدام دارای مشخصات خاص خود می باشند.
پارچه تریکو رنگی خارخورده
این پارچه ها با رنگ های متنوع امکان تهیه انواع لباس را فراهم می سازد. پارچه تریکو رنگی خارخورده با مشخصات زیر به فروش می رسد:
- به صورت طاقه ای مثلا بیست کیلویی
- در طرح های مختلف
- هر طرح دارای کد مخصوص به خود است.
- پنبه پلی استر ماده تشکیل دهنده نخ آن می باشد.
- در رنگ های سورمه ای، نوک مدادی و مشکی تولید می شود.
- عرض آن صد و ده دولاست.
- نرم و لطیف است.
- بدون آبرفتگی است.
- ضد چروک
- رنگ ثابت
- مناسب دوخت انواع لباس های ورزشی و سوییشرت می باشد.
دوخت انواع لباس بزرگسال و کودک با این پارچه امکان پذیر است و به صورت طاقه ای یا متری به فروش می رسد.
تولید عمده انواع پارچه تریکو
پارچه تریکو دورو را می توان برای تولیدی ها به شکل عمده خریداری نمود. این پارچه در انواع مختلفی تولید می شود که عبارتند از:
- تریکو جودون
- تریکو دورس
- تریکو خرج کار
- تریکو دورو
- تریکو دیور
- تریکو شلواری
- تریکو فانریپ
- تریکو ویسکوز لاکرا
- تریکو یکرو
همان طور که ملاحظه می شود، پارچه های تریکو در انواع مختلفی تولید می شوند که هر کدام مختصات خود را دارند. مثلا پارچه تریکو رنگی خارخورده زمستانی دارای صد در صد پنبه، به صورت طاقه ای، و در رنگ های متنوع تولید می شود. این پارچه ها پس از تولید به صورت وزن های مشخص تولید و به بازار عرضه می شود.
واردات انواع پارچه تریکو پنبه ای
بخشی از پارچه های مصرفی در ایران مانند پارچه تریکو از کشور های دیگر به ایران وارد می شود. این واردات هر ساله حجم قابل توجهی را به خود اختصاص می دهد که پس از طی مراحل گمرکی روانه بازار های ایران می شوند. عمده کشور هایی که صادر کننده پارچه به ایران می باشند عبارتند از:
- بنگلادش
- ترکیه
- بلژیک
- هند
- چین
- امارات متحده عربی
- پاکستان
- عربستان
- فرانسه
- اتریش
طبق آمارهای موجود امارات متحده عربی بزرگترین صادر کننده پارچه به ایران و کشور همسایه عراق بزرگترین وارد کننده پارچه های ایرانی می باشند. با اتخاذ سیاست های لازم می توان میزان واردات پارچه به کشور را کاهش داد و در مقابل بر میزان صادرات افزود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.